Tarife
Negociabile

Închirierea autocarelor este o modalitate accesibilă și distractivă de a vă duce la destinația dorită. Indiferent dacă plănuiți o călătorie de o zi, o vacanță mai lungă sau activități  pentru un eveniment personal sau corporativ, vă putem oferi vehicolul  potrivit la prețul potrivit astfel încât să se încadreze bugetului dumneavoastră.

Servicii
Personale

Permiteți personalului nostru competent și profesionist să vă ajute să planificați, să rezervați și să executați închirierea autobuzelor charter. Îi tratăm cu respect pe clienții noștri și explicăm avantajele și dezavantajele fiecărei etape a închirierii autocarelor Favimar Trans pe baza nevoilor dvs. specifice de călătorie.

Selecție
Extinsă

Vă ducem unde doriți să mergeți, când doriți să mergeți și în tipul de vehicul cel mai potrivit pentru călătoria sau evenimentul dvs. Autocarele sunt pregătite în orice moment pentru orice deplasare, indiferent de distanță sau timp. Va punem la dispozitie autocare si microbuze confortabile .

Câteva cuvinte din partea
clienților noștri valoroși

Mulțumesc foarte mult. Sunt impresionat de serviciul dvs. Deja le-am spus prietenilor mei despre compania dvs. și de felul cum v-ați mișcat. Multumesc din nou!
Marius Niculae
Client
Super! sunt foarte bucuros că am apelat la voi. Ați reușit să-mi depășiți așteptările. Sunteți foarte eficienți și fiți sigur că vă voi recomanda cu încredere și altor persoane.
Dana Neacșu
Client
Mă bucur nespus că am apelat la serviciile dumneavoastră de transport personal. Dacă și ceilalți șoferi sunt la fel de profesioniști..să știți că sunteți de top.
George Crezu
Client