SERVICII

Află mai multe despre serviciile noastre!

TARIFE NEGOCIABILE

Închirierea autocarelor este o modalitate accesibilă și distractivă de a vă duce la destinația dorită. Indiferent dacă plănuiți o călătorie de o zi, o vacanță mai lungă sau activități pentru un eveniment personal sau corporativ, vă putem oferi vehicolul potrivit la prețul potrivit astfel încât să se încadreze bugetului dumneavoastră.

SERVICII PERSONALE

Permiteți personalului nostru competent și profesionist să vă ajute să planificați, să rezervați și să executați închirierea autobuzelor charter. Îi tratăm cu respect pe clienții noștri și explicăm avantajele și dezavantajele fiecărei etape a închirierii autocarelor Favimar Trans pe baza nevoilor dvs. specifice de călătorie.

SELECȚIE EXTINSĂ

Vă ducem unde doriți să mergeți, când doriți să mergeți și în tipul de vehicul cel mai potrivit pentru călătoria sau evenimentul dvs. Autocarele sunt pregătite în orice moment pentru orice deplasare, indiferent de distanță sau timp. Va punem la dispozitie autocare si microbuze confortabile.

TRANSPORT AEROPORT, AUTOGĂRI & DIVERSE LOCAȚII
TRANSPORT PERSONAL EVENIMENTE SPORTIVE
EXCURSII EDUCAȚIONALE, PELERINAJE TURISTICE
CÂTEVA CUVINTE DIN PARTEA
CLIENȚILOR NOȘTRI VALOROȘI
Marius NicolaeClient
Read More
Mulțumesc foarte mult. Sunt impresionat de serviciul dvs. Deja le-am spus prietenilor mei despre compania dvs. și de felul cum v-ați mișcat. Multumesc din nou!
Dana Neacșu
Read More
Super! sunt foarte bucuros că am apelat la voi. Ați reușit să-mi depășiți așteptările. Sunteți foarte eficienți și fiți sigur că vă voi recomanda cu încredere și altor persoane.
George Crezu
Read More
Mă bucur nespus că am apelat la serviciile dumneavoastră de transport personal. Dacă și ceilalți șoferi sunt la fel de profesioniști..să știți că sunteți de top.
Previous
Next